Suzana Radanović: Darko Ilić nalogodavac i saučesnik u otmici, mučenju i ubistvu Davida Dragičevića

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića se poslije dužeg vremena oglasila na društvenim mrežama objavom o Darku Iliću. Darko Ilić je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova za kojeg se od početka sumnja da je nalogodavac i saučesnik u otmici, mučenju i ubistvu Davida Dragičevića. Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

“Ovo je Darko Ilić. U trenutku nestanka, a kasnije i ubistva moga Davida on je na funkciji načelnika uprave za organizovani kriminal (koji je veoma dobro organizovao).. Isto tako poznat kao svinjogojac, ubica svoje prve supruge (kažu da je samoubistvo izvršila sa dva metka u glavu), ljubavnik sestre Filipa Ćuluma, Irene, gazda rođenom bratu Filipa Ćulma, Igoru.

Znači, veoma dobro povezan sa familijom Ćulum.

Trenutno, nije na funciji načelnika uprave za organizovani kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova republike Srpske,  ali je i dalje zaposlenik u policiji.

Sumnjamo da je on nalogodavac i saučesnik u otmici, mučenju i ubistvu moga Davida, a kasnije je pokušao sve to da zataška po naređenju Dragana Lukača i Milorada Dodika organizujući sramnu konferenciju za novinare 26. Marta 2018. Na toj konferenciji za novinare je pokušao oblatiti moje dijete nazivajući ga narkomanom, lopovom i samoubicom, što smo mi kasnije sve DEMANTOVALI KROZ DOKAZE.

Živi i radi u Banja Luci.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.