Pravda za Davida prvi put objavila snimak od 30.12.2018. godine: “Hvataj koga stigneš”

Novi dani

Prošle su tri godine od protesta na Trgu Krajine u Banjaluci kada su članovi grupe Pravda za Davida, ali i brojni građani, tražili da se riješi slučaj ubistva Davida Dragičevića.

Tri godine nakon grupa Pravda za Davida objavila je prvi put snimak na kojem se čuje kako jedan od komandira policajcima govori “Hvataj koga stigneš”. Uhapšen je veći broj “Pravdaša” i građana, nekima su nanesene povrede, a pokrenuti su i brojni prekršajni postupci protiv građana. Svi postupci su obustavljeni.

“30.12.2018. godine je dan kada je policija na čelu sa monstrumom Draganom Lukačem pokazala svoje pravo lice prema “Pravdi za Davida”. Dan kad su goloruk narod ganjali kao divlje zvijeri, sve sa drvenim palicama u rukama i sa fantomkama na svojim glavama.

Tog dana su upadali u kafiće i hapsili ljude koji na Trgu Krajine nisu ni bili. Pred sudovima su obustavljeni svi prekršajni postupci koje je MUP pokrenuo protiv građana. Tužilac iz odjeljenja “Ne radimo ništa” Gordana Mijatović već dvije godine “vodi istragu” po krivičnoj prijavi koju smo mi predali protiv kriminalaca iz MUP-a.

Mi od krivične odgovornosti zlotovora koji su rukovodili i sproveli u djelo policijsko nasilje i teror nag građanima ne odustajemo. Danas, po prvi put, objavljujemo video od 30.12.2018. godine gdje se čuje kada jedan od monstruma kaže: “Hvataj koga stigneš””, napisali su u grupi Pravda za Davida.

https://www.facebook.com/watch/?v=461382705355749

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.