Poziv za medije da dođu na izricanje presude sutra u 14:00 časova

Presuda je odavno napisana! Sutra će je samo pročitati! Sutra je zapravo nastavak kriminalne konferencije od 26.3.2018. godine!Jasno je koji je jedini interes “tužioca” Dalibora Vreće – zataškati ubistvo Davida Dragičevića i tako zaštiti nalogodavce i izvršioce ubistva!Vidimo se u 13:30 ispred Osnovnog suda u Banjaluci!

UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT: SINIŠA KOJDIĆ, ĐORĐE RAĐEN I BOJAN KARANOVIĆ

Poštovani predstavnici medija,

Obavještavamo vas da će sutra, 27.01.2022. godine u 14 časova biti izrečena presuda u predmetu protiv dvojice krim tehničara Policijske uprave Banjaluka, Mikice Marjanca i Zorana Bošnjaka zbog sumnje da su počinili krivično djelo “Sprječavanje dokazivanja”, tj. zbog sumjnje da su uništili donji veš Davida Dragičevića koji je mogao i trebao da posluži kao važan dokaz u istrazi. Izricanju presude će prisustvovati i Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, kao i predstavnici udruženja građana “Put pravde”. Na današnjem ročištu iznesene su završne riječi. Podsjećamo da optužnicu u ovom predmetu zastupa tužilac Dalibor Vrećo koji se dovodi u vezu sa zataškvanjem ubistva Davida Dragičevića i od koga je Tužilaštvo BiH izuzelo taj predmet i zbog čega opravdano sumnjamo da je tom tužiocu u interesu da nastavi sa zataškavanjem ubistva Davida Dragičevića. Dalibor Vrećo više ne bi trebao nikakve optužnice da zastupa već bi upravo on trebao da se nađe na nekoj od budućih optužnica za brojna krivična djela koja je počinio, ali i dalje čini. Zainteresovani građani će se okupiti ispred Osnovnog suda u Banjaluci već od 13:30 časova. Medijima će se ispred suda obratiti Davor Dragičević.

Pozivamo vas da ispratite ovaj događaj.

S poštovanjem, Neformalna grupa građana “Pravda za Davida”