OTVORENO PISMO ZORANU BULATOVIĆU GLAVNOM TUŽIOCU OJT BANJALUKA

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka je dana 08.09.2021.godine donijelo naredbu o obustavljanju istrage protiv Davora Dragičevića. Naredba se odnosi na istragu u fingiranom slučaju navodnog ugrožavanja bezbjednosti takozvanog ministra takozvanog MUP-a RS. Svakome ko ima malo zdravog razuma od prvog dana bilo je jasno da se radi o politički montiranom procesu za nepostojeće krivično djelo.

Mi sada pitamo glavnog okružnog tužioca Zorana Bulatovića po čijem naređenju je vođena bilo kakva istraga za nepostojeće krivično djelo? Odnosno da li će biti pokrenut disciplinski postupak protiv odgovornih lica u tužilaštvu? I to zbog zloupotrebe položaja. I zloupotrebe institucije Okružnog javnog tužilaštva.

Gospodine Bulatoviću da li je sramna istraga pokrenuta i vođena po nalogu samog ministra MUP-a? Ministra pod čijom je vladavinom MUP RS pretvoren u privatnu zaštitarsku agenciju u službi jedne stranke. Odnosno u službi nekolicine moćnika vladajuće stranke. I zašto se čekalo nepune tri godine da se donese naredba o obustavi istrage?

Ima li ova naredba veze sa mogućim događajima u Austriji?Takođe gospodina Bulatovića pitamo šta je sa sramnom i monstruoznom istragom protiv Davora Dragičevića za krivično djelo rušenja ustavnog poretka? Podsjećamo vas da su o ovoj optužnici brujali svi režimski mediji. Pri tome stavljajući metu na čelo roditeljima ubijenog Davida Dragičević.
I na kraju najvažnije pitanje za glavnog okružnog tužioca Bulatovića. Tužioca čije je tužilaštvo progonilo i progoni roditelje žrtve i članove grupe Pravda za Davida.

Tužioče KO JE UBIO DAVIDA?

Oprosta i zaborava nema.
PRAVDA ZA DAVIDA