KO SU I ŠTA SU GORDANA MIJATOVIĆ I ŽELJKO KARAN, DVOJAC KOJI GODINAMA OPSTRUIŠE VLADAVINU ZAKONA

Davne 2004.godine ubijena je sudija Osnovnog suda u Banjaluci Mirjana Trbojević. Osigurač bombe kojom se sudija Trbojević navodno ubila nikada nije pronađen što jasno upućuje da je osigurač izvukao neko drugi a ne sudija Mirjana Trbojević.

Takođe povrede na tijelu nisu bile adekvatne tvrdnji patologa ŽELJKA KARANA da se radi o samoubistvu. Ipak patolog doktor zlo KARAN slučaj proglašava samoubistvom u 20 sati i 45 minuta i ako je Mirjana stradala u 21 sat. Hoće li bilo koga iznenaditi i to da je tužilac u ovom slučaju bila GORDANA MIJATOVIĆ specijalista odjeljenja za zataškavanje u donošenju odluka o nesprovođenju istraga.2012 godine pored priznanja bivšeg ministra i prvoprijavljenog Željka Kovačevića da mu je poznato postojanje organizovane kriminalne grupe za krađu struje koja je Elektrokrajinu oštetila za više stotina miliona maraka tužiteljica GORDANA MIJATOVIĆ odbija da sprovede istragu, odnosno donosi naredbu o nesprovođenju istrage.

Na taj način se po ustaljenoj praksi tužiteljica MIJATOVIĆ stavlja u zaštitu organizovanog kriminala.Takođe postoji više dokumentovanih slučajeva u kojima je navedeno da je patolog zlo KARAN tražio mito da bi namještao dokaze i tako pojedine slučajeve predstavio kao samoubistva. Sve informacije o ovome ipak možete pronaći na Googl-u jer na jednom mjestu pisati o sumnjvim slučajevima dvojca KARAN-MIJATOVIĆ bilo bi dugačko štivo. Štivo kojim će se vjerujemo uskoro baviti pravosudni organi oslobođeni od kriminala.

Ovaj korumpirani dvojac saradnju je nastavio i u slučaju prikrivanja otmice i ubistva Davida Dragičevića. Željko Karan patolog specijalista za zadese i samoubistva svoj nalaz obdukcije pokojnog Davida savršeno je prilagodio konstrukciji MUP-a RS o kretanju i “zadesnoj” smrti Davida Dragičevića. Njegov obdukcioni nalaz uključujući i vrijeme smrti naknadnim vještačenjima nezavisnih stručnjaka u potpunosti je oboren.

Ono što je ŽELJKO KARAN započeo nastavila je njegova stara saradnica GORDANA MIJATOVIĆ koja je nastavila praksu donošenja naredbi o nesprovođenju istraga kada se radi o represiji i progonu aktivista grupe Pravda za Davida. Međutim ono na šta ovaj dvojac nije računao je upornost i nulta tolerancija grupe PzD prema zločinu i zločincima upletenim u udruženi zločinački poduhvat zataškavanja ubistva Davida Dragičevića. Ništa nije završeno.

Niko nije, i neće biti zaboravljen.

Oprosta i zaborava nema

PRAVDA ZA DAVIDA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.