Javni poziv za Udruženje „Međunarodni centar za promociju ljudskih prava“ u Trebinju

Poštovani,

Udruženje građana “Put Pravde” objavljuje Javni poziv svim nevladinim organizacijama iz oblasti demokratije i ljudskih prava registrovanim u Trebinju u sklopu Antikorupcijske kampanje i podizanja svijesti javnosti o radu Tužilaštva u Republici Srpskoj udruženje građana “Put Pravde” Banja Luka sprovodi aktivnosti javnog zagovaranja o neadekvatnom radu Tužilaštva. 

Udruženje građana “Put Pravde” Banja Luka obraća se nevladinim organizacijama iz oblasti demokratije i ljudskih prava svrhu realizovanja projektnih aktivnosti Antikorupcijske kampanje i podizanje svijesti javnosti o radu Tužilaštva u Republici Srpskoj. U sklopu treće projektne aktivnosti planirano organizovanje promotivnih štandova, anketiranje građana i potpisivanje peticija u 10 različitih gradova Republike Srpske: Banjoj Luci, Gradišci, Laktašima, Tesliću, Prnjavoru, Novom Gradu i Bijeljini, Trebinju, Prijedoru i Doboju. 

Ovim javnim pozivom se obraćamo svim organizacijama u navedenim gradovima i pozivamo ih da nam se pridruže na štandu, radi uspostavljanja zajedničke saradnje i razmjene informacija. Molimo Vas da nam se pridružite u Trebinju, u subotu 04. septembra 2021. godine u periodu od 08:00 do 21:00 sa ciljem boljeg informisanja javnosti o Kampanji i podizanja svijesti javnosti o radu Tužilaštva u Republici Srpskoj.

Unaprijed zahvalni, 

S poštovanjem,

Sofija Grmuša, predsjednica udruženja  građana “Put Pravde” Banja Luka

Administrativni tim “Pravda za Davida”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *