Javni poziv za Medije iz Gradiške

Poštovani predstavnici medija,

Obavještavamo vas da 25. septembra 2021. godine organizujemo kratku konferenciju za medije na centralnom trgu u Gradišci sa početkom u 13:00 časova. Konferencija se organizuje u sklopu Antikorupcijske kampanje i podizanja svijesti javnosti o radu Tužilaštva u Republici Srpskoj udruženje građana “Put Pravde” Banja Luka sprovodi aktivnosti javnog zagovaranja o neadekvatnom radu Tužilaštva. Planiramo se direktno obratiti svim medijima koji djeluju u svakoj lokalnoj zajednici koju planiramo posjetiti kako bi prije svega prikupili informacije vezane za rad tužilaštva na lokalu i kako bi obezbjedili dodatnu vidljivost projekta.

Ovim javnim pozivom pozivamo sve medije koji djeluju na području Gradiške da nam se pridruže na centralnom trgu, u subotu, 25. septembra 2021. godine u cilju organizovanja kratke pres konferencije sa ciljem boljeg informisanja javnosti o Kampanji i podizanja svijesti javnosti o radu Tužilaštva u Republici Srpskoj. Aktivnost se realizuje u okviru projekta “Antikorupcijska kampanja i podizanje svijesti javnosti o radu Tužilaštva u Republici Srpskoj” koga provodi UG Put pravde, uz finansijsku podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i predstavlja dio šireg projekta “Podrška građanima u borbi protiv korupcije”, koga implementiraju Centri civilnih inicijativa, kao vodeći partner.

Unaprijed zahvalni,

S poštovanjem,

Sofija Grmuša, predsjednica udruženja  građana “Put Pravde” Banja Luka

Administrativni tim “Pravda za Davida”