Igore, nisi isplatio Pravdi za Davida 950 KM zbog svojih akata u vezi sa Davidovim srcem!

Okružni sud u Banja Luci, sudija Šukalo Sunita uz učešće Alme Ahmetović-Ramić kao zapisničara u upravnom sporu po tužbi Perduv Ozrena iz Banja Luke, aktiviste ljudskih prava “Pravda za Davida” i predsjednika političke partije “Pokret Pravde” protiv Grada Banja Luke zastupanog po Gradonačelniku Igoru Radojičiću u predmetu komunalnog postupanja, uklanjanja predmeta i stvari sa javne površine, donio je presudu 17. Jula 2020: 

Tužba se uvažava i osporeni akt poništava. Obavezuje se gradonačelnik da nadoknadi troškove nastale vođenjem ovog upravno-sudskog spora u iznosu od 950,00 KM, a koje je dužan platiti u roku od 30 dana od prijema ove pravosnažne sudske presude.

Povodom novog imenovanja novog gradonačelnika Draška Stanvukovića, oglasio se Perduv Ozren iz Banja Luke, aktivista ljudskih prava “Pravda za Davida” i predsjednik političke partije “Pokret Pravde”: “Ćutao si na vapaje roditelja ubijenog Davida. Ćutao si na progon, maltretiranje i diskriminaciju građana grada koji si vidio. Dopuštao si da komunalni policajci čupaju cvijeće posađeno kao pomen našem ubijenom sugrađaninu. Kukao si za prekinutim koncertom koji nije ni bio planiran da se desi, kao i za miksetom koja nije ni uništena. Nisi isplatio Pravdi za Davida 950 KM zbog svojih akata u vezi sa Davidovim srcem koje su tvoji uništavali, a za koje je sud utvrdio da su nezakoniti. Zbog svega toga odlaziš. Odlazi Igore i ne vraćaj nam se”!

Perduv Ozren iz Banja Luke, aktivista ljudskih prava “Pravda za Davida” i predsjednik političke partije “Pokret Pravde” iskoristio je priliku da čestita novom gradonačelniku Banja Luke: ”Čestitam novom gradonačelniku stupanje na dužnost uz vjeru i nadu da neće ni slučajno raditi, ma ni pomisliti da radi, ovo što je radio Radojičić.!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.