HAKERSKI NAPAD NAKON OBJAVLJENE PETICIJE

Portal Pravde za Davida sinoć je bio pod jakim hakerskim napadom od strane kompanije ili grupe pojedinaca. 

Napadi su uslijedili nakon objavljivanja inicijative i pokretanja peticije da se ovogodišnje najviše gradsko priznanje za djelo i rad od opšteg značaja Ključ Grada Banjaluka sa poveljom „Počasni građanin Grada Banjaluka“ dodijeli advokatu gospodinu Ifetu Feragetu.

Neformalna grupa građana „Pravda za Davida“ i udruženje građana „Put pravde“ uputiće prijedlog Skupštini Grada Banjaluka da se ovogodišnje najviše gradsko priznanje za djelo i rad od opšteg značaja Ključ Grada Banjaluka sa poveljom „Počasni građanin Grada Banjaluka“ dodijeli advokatu gospodinu Ifetu Feragetu.

Jaki DDoS napadi od strane određene kompanije intenzivirani su sinoć i nastavljeni do jutros. O razmjeri i jačini ovog napada govori i činjenica da su naši operateri cijelu noć radili na oporavljanju portala.  “U odbrani nesmetanog rada učestvuju naši programeri kao i tehnička podrška hosting provajdera, kojima se ovim putem zahvaljujemo jer se neumorno trude da istina i informacije o Pravdi za Davida mogu nesmetano doći do svih naših čitalaca”, saopšteno je iz Pravde za Davida.

One Reply to “HAKERSKI NAPAD NAKON OBJAVLJENE PETICIJE”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.