DRŽAVA KAO UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT

Kada država ubija teško je doći do istine, pravde i kazne. U pravilu počinioci takvih ubistava kao i nalogodavci prolaze nekažnjeno. Porodice žrtava bivaju potkupljene ili zaplašene već par mjeseci nakon zločina. Ili se jednostavno umore nakon što se nađu pred zidom korumpiranog pravosudnog sistema. Niz je nerazjašnjenih ubistava i sumnjivih smrti poznatih javnosti koje dokazuju da je vaše pravo na život samo mrtvo slovo na papiru ukoliko se kosi sa interesima moćnika.

Šta je to što je izdvojilo otmicu i ubistvo Davida Dragičevića iz ove crne statistike našeg društva?

Sama otmica i ubistvo izvedeni su drsko i skoro pred očima javnosti.

Izlazak MUP-a na zločinačku pres konferenciju sa nizom očito montiranih informacija bio je okidač koji je otvorio oči i najvjernijim poštovaocima nakaradnog sistema stvorenog sa ciljem zaštite kriminalnih klanova i narko kartela.

Onog momenta kada je režim shvatio da ne može potkupiti niti zaplašiti Davora Dragičevića i grupu Pravda za Davida krenuo je sa nizom podmetanja i pokušaja diskreditovanja pravedne borbe koja u konačnici treba da donese bezbjedno okruženje za generacije koje rastu. Uz pomoć javnog servisa i bliskih portaloida osporavani su roditelji i aktivisti grupe. Pravda za Davida je proglašavana plaćeničkom organizacijom, izmišljani britanski agenti i planovi za rušenje institucija. Sve ovo je jasno ukazivalo na sistemski projekat zataškavanja ubistva i zaštite izvršilaca i nalogodavaca otmice a zatim i ubistva Davida Dragičevića. Svojim postupcima sami su ukazivali na svoju krivnju.

Grupa Pravda za Davida preko UG Pravda za Davida, Put Pravde i Asocijacije Pravda za Davida i svu djecu BiH iz Austrije svakodnevno provodi aktivnosti sa ciljem što skorijeg privođenja pravdi svih pripadnika udruženog zločinačkog poduhvata koji se kriju iza institucija RS i BiH. U narednom periodu kao i do sada javnost će biti redovno obavještavana o svim preduzetim radnjama osim onih radnji i koraka koji se ne mogu objavljivati zbog zaštite same istrage.

Pobijedićemo

Oprosta i zaborava nema

PRAVDA ZA DAVIDA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.