Dalibor Vrećo kriminalac nad kriminalcima

Dalibor Vrećo teški kriminalac je 16. novembra 2020., Ifetu Feragetu, advokatu porodice Dragičević, uputio dopis u kojem ga obavještava da je donio Naredbu o nesprovođenju istrage protiv Siniše Kojdića, inspektora Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji je ukrao dokazni materijal iz istrage o ubistvu Davida Dragičevića.

Vrećo je u “Slučaju Naerac” lažirao optuženog u sudnici. Uprkos dokazima da je počinio teški kriminal, koji su dostavljeni od pravosudnih organa Francuske (u trenutku lažiranja suđenja, Dragan Nareac se nalazio u ekstradicionom pritvoru u Versaju, pa nikako nije mogao biti taj dan u sudnici u Gradišci).

Vrećo je nastavio sa svojim zločinačkim radom i konstantno oslobađa krivce i saučesnike u ubistvu i prikrivanju ubistva Davida Dragičevića.

Vreću štiti i Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske. Dragana Lukača štiti Vrh nenarodnog Režima Milorada Dodika, jer bi rješavanje ubistva Davida Dragičevića značilo i kraj te autokratske, ubilačke vlasti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.