26.03.2018. -26.03.2022 KONFERENCIJA NIJE GREŠKA, KONFERENCIJA JE ZLOČIN

Danas, 26.3. 2022., navršava se četiri godine od zločinačkog pressa koje je organizovalo MUP RS. Javnost je bila šokirana izjavama čelnika MUPa, koji su iznosili niz nelogičnosti o kretanju i stradanju ubijenog Davida Dragičevića.

Toga dana roditelji ubijenog Davida prvi put stali na Trg Krajine, tvrdeći da je David ubijen i da je sve što je izgovoreno na pressu LAŽ. Mnogobrojni građani su im se taj dan pridružili kao podrška u borbi za ISTINU i PRAVDU . Time je  počelo okupljanje grupe “Pravde za Davida”.

Ni nakon četiri godine borbe još uvijek niko nije odgovarao za zločinački press koji dokazuje da su MUPovci duboko involvirani u zataškavanju i ubistvu Davida Dragičevića

Povodom svega navedenog okupićemo se danas, 26.3.2022. godine u 12 kod Davidovog srca.

26.3.2018.-26.3.2022

Tadašnji načelnik Uprave za organizovani kriminal MUP-a RS Darko Ilić, sada savjetnik ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, zajedno sa Željkom Karanom, patologom održao je konferenciju za novinare na kojoj je ubijenog Davida predstavio kao narkomana i lopova. Ilić je predstavio svoju verziju Davidovog kretanja u noći nestanka, tvrdeći da se te noći David prvo potukao u gradu, potom pojeo burek, onda opljačkao kuću porodice Rađen i na kraju „zadesno“ završio u Crkveni.

ZLOČINAČKI PRESS MUPa RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.